Guerrilla Camp, Povestea Mom O'clock
Prima întâlnire e cu emoții. Oare sunt prea machiată sau prea puțin? Oare o să mă placă? Să fiu mai rezervată? Oare o să vină? Să mă îmbrac elegant sau comod? Oare o să mai vrea să mă vadă a două oară? Oare o să-i placă locul pe care l-am ales? Și lista de întrebări poate continua. Am avut recent o primă întâlnire cu mamele ca să ne cunoaștem mai bine decât ne permit microfoanele de la radio și  gagdet-urile din spatele cărora ne spunem povestea.Cei de la Nod Makerspace ne-au oferit sprijinul lor pentru găzduirea ei, iar The Vagonut, un alt business din câmp, împreună cu Aqua Carpatica s-au asigurat că nu plecăm cu urechile lungite de foame și de sete de la întâlnire.Bineînțeles că am trecut și noi prin îndoieli și am oscilat de la o stare la alta. Oare o să vină mamele? Dacă rămânem fără mâncare? Dacă plecăm cu ea acasă? Oare o să ne placă? Cum să începem ca să nu fie ciudat, ce să zicem?

Vremea se înrăutățise chiar în săptămâna cu pricina și în plus se anunța și greva de la metrou. Just great! Deja încolțise îndoiala:). Greva nu a mai fost, iar mamele noastre sunt curajoase și nu se lasă înduplecate de picături de ploaie și brazde de vânt peste față. Ba chiar au venit și cu copiii. Era și păcat de zona de joacă pe care am pregătit-o pentru micii exploratori.

Pregătisem un anumit flow al întâlnirii, însă ne-am adaptat rapid văzând că mamele sunt deschise să-și spună poveștile. Surpriza plăcută pe care ne-au oferit-o a fost atunci când au început să ne întrebe lucruri punctuale despre proiect.. Când vor avea loc evenimente? Cum vă promovați? Unde căutați locație? Cine vă finanțează?

Mamele noastre chiar sunt interesate de mom o’clock. Nu au vrut doar să iasă din casă. Au nevoie de acest loc. Au ieșit din casă pe vreme neprietenoasă pentru un loc care încă nu există dar care le oferă speranță. Cel mai frumos sentiment de până acum, un sentiment care-ți oferă energie, determinare și validare că este o idee fresh, binevenită.  Mai mult decât atât, ele au venit cu inima deschisă și gata să ofere o mână de ajutor. Fie cursuri de psihologie, puericultură, fie consiliere juridică, fie execuții de decorațiuni. Oameni frumoși, cu inima caldă pe care universul ți-i trimite în ajutor atunci când ai nevoie.

Uitându-ne înapoi..am fi făcut lucrurile diferit? Cu siguranță am îmbunătăți pe ici pe colo. Ne-am luat insight-uri de la ele? Hell ya! Ne-au lăsat și câteva încurajări și vorbe la care să ne uităm oricând ne va fi greu.

Am cunoscut suflete mari și mici cărora abia așteptăm să le deschidem ușă și să le facem să se simtă ca acasă la mom o’clock.

Mulțumim oameni frumoși că ne-ați făcut ziua mai frumoasă!

Vote us HERE!

Facebook: mom o’clock

Spune-ti si tu povestea!

Citeste si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *