Guerrilla Camp

INAMICUL TUTUROR

Dar mai ales al mamelor. Greu să profiți de el la maxim. Îl ai, dar niciodată pe cât ai dori. Cândva nu știai ce să faci cu el, acum ții cu dinții de fiecare clipă. Există falsa și nedreapta impresie că mamele care stau acasă au timp să facă tot ce și-ar dori toți cei care se află în sălile de ședințe și în fața laptopurilor. Nimic mai neadevărat. E ora 02:15 când îmi permit să pierd timpul scriind despre el. Iar dacă îți vine vreo idee nebună să te apuci de antrepenoriat, este extraordinar de greu, dacă nu imposibil să o faci fără vreun ajutor.

Dacă mom o’clock va fi un succes, acest lucru se va datora mai ales tuturor celor care ne-au ajutat să ne găsim timp să alergăm în nspe mii de zări, să ne ascundem în fața laptopului, să ducem dosarele șină la ghișee, să trecem pragurile celor peste 20 de case vizionate și să recuperăm două ore de somn în weekend.

Vinovăția îți dă târcoale; simți că nu faci îndeajuns pentru nici o parte importantă din viața ta. Nici pentru el, nici pentru copil, nici pentru business, nici pentru tine. În sinea ta, îți dorești ca “toți” să aibă răbdare cu tine, căci este doar o etapă și în scurt timp îți vei găsi ritmul. Sau poate că “ei” nu văd lucrurile atât de dramatic ca ține. Sau poate “ei” nu vor ierta nimic din toate astea. Ironic, doar timpul va spune.

Noutatea, neștiința și frica îți mănâncă timpul. Și fuga după perfecțiune. Îți pui deadline-uri pe care nu vrei să le ratezi, pe unele le-ai împins deja pentru că nu găsești ceea ce cauți; a rămas foarte puțin timp pentru ziua în care adevăratul greu va începe. Suntem aproape acolo, gata să alegem casa și să începem treaba. Este strânsă, dar tragem de fiecare bucățică de timp pe care o avem pentru a deschide cafeneaua la timp.

Până una alta, băgam somn, căci nu se știe niciodată cât timp mai ai până la următoarea trezire. De cele mai multe ori când ești aproape de visare, le auzi scâncetul.

Nu uitați să ne votați aici.

Like us on facebook!

Spune-ti si tu povestea!

Citeste si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *