Guerrilla Camp

Oala sub presiune

Pentru cine nu cunoaște, oala sub presiune e destul de zgomotoasă. Face o treabă minunată, te scutește de mult timp irosit, iar rezultatul este mult mai bun decât ce ai putea obține prin metodele tradiționale. Un bucătar profesionist s-ar putea să mă contrazică, dar pentru nevoile mele, este grozavă. Însă până își termină treabă o să stai într-un “fluierat”, țiuit, fâșâit continuu, de ai impresia că trece trenul prin gară și conductorul a uitat să ia mână de pe claxon.

Cam asta începe să fie starea de acum încolo. Ne-am pus pe foc de ceva vreme, și acum presiunea începe să crească. Căutăm locația de mai bine de o lună și încă nu am găsit ceva care să întrunească criteriile cele mai importante din lista pe care o avem. Discutăm cu cel puțin 10 agenți, însă piața nu se mișcă, nu apar noutăți. Sperăm că în urma apelului pe care îl facem la radio, să ne găsim sortita. Poate avem nevoie de o abordare diferită dacă vrem să apară.

Iar presiunea cea mai mare, e legată de partea financiară. Povesteam mai demult că am fost fete conștiincioase și am lucrat la P&L încă de la început. Dar ca și la muncă, te pălește o idee așa dintr-o dată, și-ți zici “da’ ia să scot eu TVA-ul ăla să văd cât ne ‘impactează’”. Nah supriza! Partea bună e că stai jos când faci calculele așa că n-ai cum să te prăvălești pe jos de șocul pe care îl primești. Dăm o căruță de bani înapoi la stat și profitul nu mai e cel de care ne-am îndrăgostit! Așa că ne-am stabilit a.s.a.p. o întâlnire la contabilă ca să vedem cum putem eficientiza cât mai bine cheltuielile și ce măsuri trebuie să luăm.

Iar partea cea mai grea în toată treaba asta cu antreprenoriatul ține tot de bani. Nu există produs financiar care să ajute antreprenorii la început de drum. Cu experiență, istoric de vânzări 0 sau cum vrei să-i zici. Și nici atunci când ai un capital de lucru substanțial și mai ai nevoie doar de câteva “firimituri” care pot face diferența în cashflow-ul tău, pe care îl visezi zi și noapte. 🙁 Sperăm totuși ca pe lângă banii adunați din buzunarele noastre, ale soților și ale rudelor, să generăm destul de multă încredere astfel încât să putem accesa și ajutorul pe care ni-l dorim. Până la urmă nu mor caii când vor câinii!

Bag de seamă că oala asta sub presiune mai are ceva de treabă. Carnea bătrână și ațoasă necesită mai mult timp de pregătire! Dar și când om opri focul..

Nu uitați să ne votați aici! Ne ajută să trecem mai ușor prin presiune:)

Like us on Facebook.

Spune-ti si tu povestea!

Citeste si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *