Guerrilla Camp

Sosirea Evei pe lume a schimbat ceva în atitudinea mea pentru totdeauna. Sunt recunoscătoare chiar și pentru lucrurile aparent mărunte.

Pentru mânuțele mici și cărnoase care te mângâie și te altoiesc din prea multă dragoste. Pentru picioarele “pietroase” care așteaptă momentul oportun al schimbării scutecului ca să-ți aplice tehnici de  taekwondo. Pentru râsul cristalin și din tot sufletul provocat de cei mai nebănuiți stimuli. Pentru “bezele”, stângăcii și “pa”-ul ei zis cu lag de 30s. Pentru bucuria de pe fața bunicilor când sunt în preajma ei. De cum reușește ea să ne arate părți ale lor, pe care nici noi, copiii lor, nu le-am văzut vreodată sau le-am văzut prea rar. Sunt recunoscătoare că el e prezent, că mă suportă și mă sprijină, că încă mă mai ia în brațe și că o iubește pe cea mică ca pe ochii din cap. Că Eva a știut cum să mă strunească să-mi trasez obiective și țeluri cărora le voi da viață în anul ce vine.  Și sunt recunoscătoare că este sănătoasă. Pe măsură ce înaintezi în vârstă ajungi să le dai dreptate ălora bătrâni și să-ți dorești doar sănătate pentru tine, copiii tăi, părinții tăi, surori, frați, prieteni. Și bineînțeles, am ajuns să apreciez enorm chiar și o escapadă singură, de două ore cu prietenii.:)

Personal, nu sunt o credincioasă practicantă, ba uneori pun la îndoială prezența Lui când văd toate nedreptățile care se întâmplă în jur. Până acum Îi ceream lucruri doar când aveam cu adevărat nevoie. Acum Îi mulțumesc zilnic pentru acest suflet care ne-a învățat să acordăm atenție și lucrurilor mici. Și Îi cer să existe cu adevărat ca să aibă ochi pentru ea atunci când eu nu o să am sau când nu o să stea în puterea mea să o ajut.

Poate ar trebui să facem copii mai timpuriu. Am învăța să fim recunoscători pentru oamenii pe care îi avem alături și pentru lucrurile mici de zi cu zi mult mai devreme.

Vote us HERE!

Facebook: mom o’clock

Spune-ti si tu povestea!

Citeste si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *