Am pregatit pentru tine spatiul cu logistica baby friendly in care sa te destinzi, sa te reincarci cu energie si buna dispozitie alaturi de alte mamici sau persoane dragi tie. Si da, bineinteles ca tatii sunt bineveniti la Mom O’clock.
CAFENEAUA MOM O’CLOCK
Coffee & Food
Vei gasi mereu cafeaua proaspata sau ceaiul aromat care sa-ti trezeasca simturile dupa o noapte scurta. Iar ca sa ai energie sa te tii dupa cel mic, iti pregatim fresh-uri, smoothie-uri si gustari rapide. Bineinteles ca n-am uitat de micile placeri “nevinovate”, astfel ca te vei putea racori cu bauturi artizanale alaturi de prietenii tai.
Play & Fun
In timp ce iti savurezi bautura, citesti sau lucrezi la proiectul tau, cei mici vor putea sta in spatiul de joaca, astfel incat sa te poti relaxa. Joaca si explorarea se vor tine de manuta in zona dedicata micilor aventurieri, iar pe cei mai mici ii vei putea tine langa tine sau daca iti doresti chiar in leaganele pe care le vom avea in zona cafenelei.
CAFENEAUA MOM O’CLOCK
CAFENEAUA MOM O’CLOCK
Moments & Events
Cafeneaua Mom O’clock este dedicata acelor momente in care poate doar un ras copios ne mai poate salva 🙂 . Astfel ca vom gazdui evenimente care sa iti creasca sufletul de bucurie, care sa te inspire si de la care sa pleci incarcata pozitiv. Pe langa cursurile de informare, punem la cale ateliere creative, clipe de rasfat si momente de divertisment (stand-up, magie, puppets show).