Igiena

footprints

Accesul in locatie se face doar cu cipici de protectie pusi la dispozitie la intrarea in cafenea, ca cei mici sa misune fara griji. Copiii pot folosi cipici de protectie sau pot sta desculti.

stroller

Foloseste parcarea de carucioare. Accesul cu caruciorul in interior este interzis pentru a pastra conditiile de igiena. Iti oferim in schimb balansoare sau saltelute pe care bebe poate sta.

diaper

Copiii pot fi schimbati de scutece doar in camera de infasat, scutecele putand fi aruncate in cosurile speciale destinate lor.

Sanatate

thermometer

Daca esti racit sau ai simptome de gripa sau alte boli, te asteptam sa te intorci la noi cand esti gata de socializare :).

vaccine

Sustinem vaccinarea si consideram ca reflecta cel mai bine grija pentru
comunitate. Fa parte din ea!

Siguranta celor mici

shield

Inchide portitele de siguranta din zona scarilor, semnaleaza orice neregula si incercam sa o rezolvam

baby-boy

Fii atent la cei din jur, micutii misuna pe jos, asa ca e nevoie de atentie sporita

bandage

Nu-ti lasa copilul sa raneasca alti copii. Jucariile pot fi arme albe folosite necorespunzator. Copiii pot sta la locul de joaca atata timp cat nu deranjeaza alti copii.

Respect

happy

Apreciaza ceea ce primesti! Jucariile, locul de joaca, consumabilele pentru bebe sunt puse la dispozitia ta si ne asteptam ca ele sa fie utilizate in mod responsabil.

heart

Am pus suflet in amenajarea spatiului. Ne rupi o bucatica din el de fiecare data cand celor mici nu se li se pun limite sanatoase si provoaca daune considerabile.

tag

Jocurile care sunt destinate vanzarii nu pot fi desfacute. Totodata exista exemplare deschise in cafenea pe care le poti incerca. Nu te sfii sa ceri informatii aditionale personalului.