Cafeneaua gazduieste o varietate de evenimente memorabile

Este locul potrivit pentru aniversari, baby shower-uri, reuniuni de clasa cu picii alaturi de voi si orice fel de petrecere impreuna cu cei dragi voua.

Daca esti interest sa petreci la noi, te rugam sa ne lasi cateva detalii in formularul de pe aceasta pagina si te contactam in cel mai scurt timp pentru a planifica evenimentul tau.

Am citit și înțeles informațiile legate de protecția datelor cu caracter personal.
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii

Cafeneaua gazduieste o varietate de cursuri si de ateliere: de la cursuri de informare pentru tinerii parinti care sa-i ghideze in noua calatorie, pana la sesiuni cu tematici pentru sanatatea psiho emotionala a familiei, ateliere creative de tip “do it yourself” pentru cei mari sau cei mici, ateliere de educatie alternativa prin joc si arta, cursuri de dezvoltare personala, activitati de divertisment, spectacole de magie, teatru de papusi, etc.

Ramai conectat si afla din timp calendarul nostru de activitati!

Aboneaza-te la newsletter si te vom anunta cand au loc urmatoarele evenimente.

Politica de participare la evenimente

Inscrierea si confirmarea locului la evenimentele si activitatile mom o’clock se fac DOAR cu plata in avans, reprezentand o garantie pentru colaboratorii care desfasoara activitatile ca se pot baza pe inscrierile facute si ca exista respect pentru timpul, experienta si cunostintele lor.

Te rugam sa ne anunti cu 12 ore inainte daca nu mai poti participa, astfel putem confirma prezenta la curs altei persoane de pe lista de așteptare.

In caz ca nu se formeaza grupa minima, cu 12 ore inainte, ne rezervam dreptul de a amana evenimentul, caz in care venim in intampinarea ta cu urmatoarele alternative:

  1. Poti participa la acelasi curs cu prima ocazie cand se va repeta. In cazul atelierelor/cursurilor care se intampla o data sau la doua saptamani, poti folosi biletul in maxim o luna de la sesiunea la care nu ai mai putut ajunge.
  2. Poti veni la un alt curs sustinut de acelasi trainer
  3. Poti alege sa participi la o alta activitate din calendar cu pret similar
  4. Daca niciuna din alternativele de mai sus nu reuseste sa-ti fie pe plac, iti dam banii inapoi. In cazul in care te-ai inscris si nu ai mai putut ajunge, se poate folosi aceasta masura o singura data, indiferent de numarul activitatilor si doar daca anunti inainte cu 12 ore de inceperea evenimentului imposibilitatea de a respecta rezervarea.

Facem apel la buna intelegere si empatie si iti reamintim ca nu putem primi in salile de activitati copii care au contactat boli virale/contagioase (raceala cu semne de tuse, mucozitati, etc) si ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul in cafenea in cazuri cu simptome evidente.