Marketplace creat de mame pentru mame, cu grija cu care ne crestem copiii

smiley Stim, mamico.

Ii simti pielea fina si ai vrea sa i-o mangai cu hainute delicate tot timpul de acum incolo. Piciorusele pufoase si zglobii merita sa fie imbratisate de cei mai comozi pantofiori. Iar cu ajutorul jucariilor el sa descopere si sa invete cate ceva despre lume in fiecare zi. Vreti sa descoperiti lumea impreuna, fie ca il porti la pieptul tau simtindu-I caldura rasuflarii, fie ca ti-e coleg de drum in siguranta in masina. Anii vor trece cand nu iti vei da seama, si curand te vei regasi cu el in varful patului citindu-I povesti, sau cu el la masa, de aceasta data nemairozand creioanele, ci colorand concentrat o pisica dintr-o carte.

⭐️ Iar tu te vei uita in urma la hainele tale de gravida, la hainutele ghindocului tau deja copil mare, iti vei aduce aminte cum te pregateai pentru sosirea lui in viata ta si cum te intrebai cat de tare sau moale ar trebui fiert morcovul la diversificare. Acum faci activitati cu el, timpul trece altfel, amintirile se aduna sub praf de iubire. Si cand iti incearca rabdarea mai tare, de disperare mai deschizi si o carte,dar dupa ce trec norii, mereu rasare soarele.

Bine ai venit pe mom o’clock, pentru a-ti fi aproape cu produse si servicii alese cu grija cu care mamele isi cresc copiii! Marketplace creat de mame pentru mame, pentru fiecare fila scrisa din povestea ta si a copilului tau.

***

Incercam zi de zi sa iti intelegem cat mai bine nevoile cu produse si servicii funky, cool, fresh, hand made, custom made, alese de la magazine de incredere si acoperind etapele din viata ta si a celui mic, inca din perioada sarcinii, pana la multele emotii cand copilul va pleca la scoala.

❤️ Stim cum este sa ai dramuita si cea mai mica farama de timp, de aceea am pus suflet in acest marketplace care sa iti fie aproape la fiecare pas, atat cu branduri cunoscute cat si cu producatori locali. O varietate de magazine intr-un singur loc, ca tu sa ai timp pentru ce conteaza cu adevarat!