It’s Mom O’clock!

Salut!

Probabil ai dat de noi in putinele momente in care iti tragi sufletul, desi 2 manute hotarate te vor prinde in curand de picior si vor striga “Mama” sau un zambet strengar te va chema la joaca in coltul sau preferat. Oricum ar fi, ne bucuram ca ne-ai trecut pragul si ca ne cunoastem.

Pentru fiecare din noi, experienta primului copil a reprezentat o provocare destul de mare, cu suisuri si coborasuri, cu zambete si lacrimi, dar mai ales a pornit in noi dorinta de a face o schimbare.

Mamele fac asta de milioane de ani, insa trairile pe care le-am experimentat in noul rol ne-au facut sa visam cu ochii deschisi la un loc al nostru, prietenos pentru copiii nostri. Unde sa ne destindem si sa ne bucuram de o cafea buna alaturi de alte mame sau prieteni dragi noua.

mom o'clock

Cine suntem

La mom o’clock dam culoare si voce maternitatii.
Oana Boia

Oana Boia

Prietenii ma vad ca pe un titirez care rareori se opreste si cu toate astea nu pot tine tot timpul pasul cu energia si pofta ei de viata. Eva m-a implinit in feluri si chipuri pe care nu le cunosteam. Viata in 3 e faina, mai ales ca ai pe cine da vina cand se strica ceva prin casa. Si tot viata in 3 mi-a aratat cat de important este sa-mi adun energia din momentele petrecute cu mine, la o cafea cu prietenii, lucrand la proiectele personale sau eliberandu-mi mintea facand miscare.
Andra Sima Pencea

Andra Sima Pencea

Eu sunt ardeleanca mutata la capitala, care si-a dorit cariera mult visata intr-o corporatie si sa demonstreze ca poate muta muntii din loc. Apoi am devenit mamica-un job poate chiar mai intens decat in corporatie, cu tot ce vrei: multitasking, project management, planning, negociere, tehnici de persuasiune, dezvoltare personala, autocunoastere, leadership skills, resilience. Work-life balance-ul cam lipseste, caci sunt de serviciu 24/7, dar reward-ul merita din plin 🙂