It’s Mom O’clock!

Salut!

Probabil ai dat de noi în puținele momente în care îți tragi sufletul, deși 2 mânuțe hotărâte te vor prinde în curând de picior și vor striga “Mama” sau un zâmbet ștrengar te va chema la joacă în colțul său preferat. Oricum ar fi, ne bucurăm că ne-ai trecut pragul și că ne cunoaștem.

Pentru fiecare din noi, experiența primului copil a reprezentat o provocare destul de mare, cu suișuri și coborâșuri, cu zâmbete și lacrimi, dar mai ales a pornit în noi dorința de a face o schimbare.

Mamele fac asta de milioane de ani, insa trăirile pe care le-am experimentat în noul rol ne-au făcut să visăm cu ochii deschiși la un loc al nostru, prietenos pentru copiii nostri. Unde să ne destindem si sa ne bucuram de o cafea bună alaturi de alte mame sau prieteni dragi nouă.

mom o'clock

Cine suntem

La mom o’clock dăm culoare și voce maternității.
Oana Boia

Oana Boia

Prietenii mă văd că pe un titirez care rareori se oprește și cu toate astea nu pot ține tot timpul pasul cu energia și pofta ei de viață. Eva m-a împlinit în feluri și chipuri pe care nu le cunoșteam. Viață în 3 e faină, mai ales că ai pe cine da vina când se strică ceva prin casă. Și tot viata în 3 mi-a arătat cât de important este să-mi adun energia din momentele petrecute cu mine, la o cafea cu prietenii, lucrând la proiectele personale sau eliberându-mi mintea făcând mișcare.
Andra Sima Pencea

Andra Sima Pencea

Eu sunt ardeleanca mutată la capitală, care și-a dorit carieră mult visată într-o corporație și să demonstreze că poate muta munții din loc. Apoi am devenit mămică-un job poate chiar mai intens decât în corporație, cu tot ce vrei: multitasking, project management, planning, negociere, tehnici de persuasiune, dezvoltare personală, autocunoaștere, leadership skills, resilience. Work-life balance-ul cam lipsește, căci sunt de serviciu 24/7, dar reward-ul merită din plin 🙂