CAFENEAUA MOM O’CLOCK
CAFENEAUA MOM O’CLOCK
Redefinim maternitatea
La cafeneaua mom o’clock dam culoare si voce maternitatii si o scoatem din case si parcuri luate zi de zi la picior, pentru momente care conteaza. Este locul unde putem sa ne bucuram de o cafea buna alaturi de alte mame sau prieteni dragi noua si sa radem in nas unei zile care ar fi putut sa fie lunga si obositoare. Ne luam energia din oameni si facem activitati pentru mintea si sufletul nostru, intr-un mediu prietenos pentru copiii nostri, intr-un mod autentic si fara prejudecati.

Ce conteaza cat de bine e fiert morcovul sau de cate ori am ratat baita de seara? Sunt amanunte care vor disparea in saci de hainute care treptat raman prea mici. Ne acceptam cu bune si cu rele. Cu parul ciufulit sau cu mascara la gene. Rabdatoare sau colerice. Cu casa dezastru si cu body-ul neschimbat de doua zile. Facem “pacate capitale” pentru 5 minute de liniste ale noastre si zambim in coltul gurii. Ne sticlesc ochii la o evadare cu prietenii, dar dorul intotdeauna ne cheama acasa.  Pentru o farama de socializare, ne facem curaj si plecam cu copil si toata casa in spate in celalalt colt al orasului. Suntem mame, insa avem nevoie sa ne bucuram spiritul si cu activitati pentru noi. Ce exemplu mai bun pot avea copiii nostri, daca nu pe noi insene?

Facem o treaba nemaipomenita pentru ei indiferent de abordarea pe care o alegem. Uneori poate nu trebuie sa ne luam prea tare in serios! Pana la urma mamele fac asta de milioane de ani. 🙂

Stim ca esti acolo. Te asteptam sa ne cunoastem! Dar si pe voi, dragi tatici si parteneri de drum. Poate o s-o spunem de abia cand vor fi copiii mari, dar fara voi, jobul nostru ar fi infinit mai greu!

CAFENEAUA MOM O’CLOCK