Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

  1. MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL

Avand calitatea de administrator, proprietar si autor al website-ului www.momoclock.ro, se angajeaza sa respecte siguranta folosirii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului in chestiune si sa respecte caracterul privat al acestor date.

Conform dispozitiilor Regulamentului UE 679/2016 cu privire la protectia datelor cu caracter personal ce abroga/anuleaza Legea nr. 677/2001 privitoare la protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor lor personale si libera lor circulatie, MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL se obliga sa foloseasca in conditii sigure si doar pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate de utilizatorii website-ului specificat.

MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL garanteaza ca datele personale furnizate prin intermediul site-ului nostru, vor ramane confidentiale, conform dispozitiilor Regulamentului UE 679/2016 privitor la protectia datelor personale. Citind acest document, veti reusi sa cunoasteti care sunt drepturile ce va revin conform legilor in vigoare. Aceste drepturi, conform cu dipozitiile Regulamentului UE 679/2016 pentru persoanele inregistrate, la care facem referire, sunt:

  • Dreptul de opozitie
  • Dreptul de a se adresa justitiei
  • Dreptul la informare
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal
  • Dreptul de a interveni asupra datelor de caracter personal
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Puteti sa faceti uz de aceste drepturi prin intermediul adresei electronice a companiei noastre info@momoclock.ro

Prin furnizarea de catre dumneavoastra a oricarei informatii cu caracter personal, vom presupune implicit ca va dati acordul ca noi sa putem folosi aceste informatii in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca vreti sa modificati datele furnizate ori sa le eliminam din bazele noastre de date sau sa primiti informatii suplimentare despre confidentialitatea acestor date, o puteti face prin intermediul datelor de contact existente pe website-ul nostru. Pentru a evita ca datele dvs. sa fie colectate, atunci va invitam sa nu le furnizati.

  1. Posibile scopuri ale colectarii datelor:

Scopul principal este de informare a clientilor nostri cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror probleme ce tin de retur sau garantie.

Informarea clientilor prin email marketing, de oferte sau anunturi, privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon – Sms.

Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza. La inregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comanda, astfel el acceptand ca datele lui personale, vor fi include intr-o baza de date, atent supravegheata de MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL

  • oferirea serviciilor pe care le solicitati
  • vanzarea de servicii, ceea ce implica: procese de realizare, dezvoltare si administrare a acestor vanzari
  • realizarea de cercetari sau studii de piata
  • realizarea de statistici, folosind: nume, prenume, adresa de domiciliu/resedinta, CNP, adresa de email, data si locul nasterii, adresa de livrare.
  • oferirea de informatii suplimentare cu privire la comanda efectuata cu ajutorul site-ului nostru sau pentru a putea confirma comanda facuta
  • trimiterea de mesaje publicitare si de marketing, precum si de oferte.
  • in urmatoarele scopuri de marketing: o realizarea de reclame o promovarea serviciilor o realizarea si desfasurarea de campanii promotionale o trimiterea de newsletter-e (buletine informative) o urmarirea proceselor de vanzare (nume, prenume, data si locul nasterii, email, telefon, adresa de domiciliu) si a comportamentului cumparatorului (preferinte, obisnuinte, comportament)
  • scop probatoriu cu privire la activitatile sus mentionate
  • cu scop de arhivare: pentru a tine evidenta rezultatelor comerciale
  • cu scopul folosirii acestor date in eventuale procese de judecata
  • arhivarea datelor in acord cu dispozitiile legale Date speciale cum ar fi CNP-ul sau seria si numarul actului de identitate se supun unor conditii de prelucare si colectare limitative, in conformitate cu dispozitiile legale privitoare la acest lucru.

Prin furnizarea informatiilor dvs., ne permiteti sa desfasuram activitatile de mai sus, ceea ce duce la oferirea de servicii competente si avantajoase de catre firma MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL

In conditiile in care nu ne oferiti aceste informatii cu caracter personal, exista posibilitatea ca noi sa nu va putem fi de folos in ceea ce dumneavoastra solicitati.

  1. Cui pot fi dezvaluite datele dumneavoastra cu caracter personal

Avand nevoie sa desfasuram una sau mai multe din activitatile mentionate mai sus, MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL poate proceda sa dezvaluie datele dvs. personale urmatoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor contractuali ai MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL (respectand in continuare aceleasi dispozitii legale prevazute in Regulamentul UE 679/2016)
  • furnizori de servicii de tip marketing si plati / bancar
  • entitati imputernicite, asiguratori
  • autoritati publice : Parchet, Politie, Instante Judecatoresti, alte organe de stat abilitate
  • inclusiv dumneavoastra
  1. Securitatea datelor colectate si procesate:

MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL foloseste tehnologii si metode de securitate avansate, si se angajeaza sa respecte politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic in scopul protejarii datelor cu caracter personal ce sunt colectate si procesate conform legilor in vigoare.

Server-ul pe care este gazduit website-ul, prin care colectam datele de caracter personal, dispune de securitate, atat fizica, cat si la distanta (pe cale informatica), aflandu-se intr-un centru de date si fiind periodic supus unor audit-uri de securitate.

  1. Durata prelucrarii datelor

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal poate sa inceteze imediat ce v-ati manifestat dreptul la opozitie, fapt intarit prin dispozitiile legale ale Regulamentului UE 679/2016. In mod obisnuit durata de prelucare a datelor din regim call-center este de 5 ani, dar si aceasta durata este supusa aceluiasi drept de opozitie si astfel, prelucrarea datelor poate sa inceteze in momentul exprimarii dreptului de opozitiei.

O situatie speciala este cand MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL poate sa refuze manifestarea dreptului de opozitie al consumatorului, fiind sustinut de motive probatorii.

Stocarea se poate realiza pe o perioada indelungata de timp pe temeiuri de:

  • arhivare
  • realizare statistici
  • imbunatatire serviciilor
  • administrare conturilor clientilor
  • cercetari / studii de piata
  1. Alte informatii

Va rugam sa cititi aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal cu fiecare accesare a site-ului nostru, pentru a fi intotdeauna la curent cu reglementarile in vigoare. MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inregistrarea eronata a datelor cu caracter personal datorate softului de indexare a datelor.

  1. Definitii:

Date cu caracter personal: orice informatii despre o persoana ce poate contribui mai mult sau mai putin la identificarea acesteia. Aceste informatii pot fi caracteristici fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale, dar si informatii ce pot identifica persoana in mod precis, precum CNP-ul persoanei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: reprezinta orice tip de operatiune sau set de operatiuni ce se face automat sau neautomat asupra datelor cu caracter personal.Operatiunile posibile pot fi: colectarea, organizarea, inregistrarea, stocarea, extragerea, adaptarea / modificarea, consultarea, alaturarea / combinarea, utilizarea, stergerea, blocarea, distrugerea, etc.

Stocarea: pastrarea datelor cu caracter personal pe orice fel de suport.

Operator: persoanele fizice sau juridice de natura privata sau publica, incluzand chiar si autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale institutiilor, ce pot stabili scopul si modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.